Česká konference rodinných a systemických konstelací 2017

20.05.2017 09:00

V systemickém poli se potkávají zástupci, kteří svými vnitřními pohyby následují řád lásky. Průvodce naslouchá těmto pohybům a vytváří podmínky, aby se mohly uskutečnit. Jeho hlavním úkolem je nestát tomuto procesu v cestě.

 

Čím je vlastně tento řád lásky? Je něčím, co máme všichni v sobě a zároveň nás přesahuje. Je něčím, co vyciťuje naše duše a skrze rodinu, rod, komunitu, národ či lidstvo jako celek dává tomuto řádu vnější formu. A když je tento řád porušován, duše vytváří jemné pohyby, směřující k opětovné harmonii. Jako neviditelné pohyby plodu v děloze matky. A matka
o nich ví, ona je cítí. V běžném životě jsou často tyto pohyby překryté vřavou každodenních starostí, tlaku a povinností. Ale v konstelaci je prostor pro duši
a její pohyby. Tam jsou slyšet, tam jsou vidět a tam se můžou také realizovat. A konstelační pole se tak stává dělohou. Dělohou s desítkou cítících matek, umožňujících duši její pohyby. Radost a úleva všech je pak nesmírná, když duše zavnímá alespoň malý proužek světla. Protože už zná cestu.

 

V individuálních a také v globálních polích však někdy nejsme schopni vnímat dostatek milosti pro to, aby se tyto pohyby děly. A to je dílo hlubšího řádu. Pak přichází na řadu pokora a důvěra všech přítomných, že je to takto v pořádku. Nižší řád následuje řád hlubší. A kde se bere tento řád? To ví jenom Bůh.

 

Opět po dvou letech se potkává komunita příznivců konstelací, aby následovala tyto řády lásky. Přejeme Vám hluboký zážitek.

 

Jménem České asociace systemických konstelací Vás srdečně zveme na Českou konferenci rodinných a systemických konstelací s podtitulem Řády lásky v systemickém poli.

 

Termín konání:  20. května 2017 (9:00 - 19:00 - registrace od 8:15)

                          21. května 2017 (9:00 - 18:00 - registrace od 8:15)

 

Místo konání: Praha, konferenční sál hotelu DAP, Vítězné náměstí 4/684, 160 00  Praha 6 (na "Kulaťáku") (https://www.daphotel.cz)

Cenové podmínky:

Při přihlášení do 5. května je cena 1800 Kč za oba dny konference, 1000 Kč  za jeden den účasti. Pro účastníky ze Slovenska při platbě v eurách je cena  70 EUR/2 dny a 40 EUR/den.

Přihlášení od 6. května a přihláška na místě je za cenu 2000 Kč/2 dny a 1200 Kč/1 den účasti. Při platbě v eurách je cena  80 EUR/2dny a 48 EUR/den, na místě se placení v cizí měně neakceptuje.

Pro členy a členky ČASKu 1200 Kč/2 dny a 600 Kč/1 den. Při platbě v eurách 48 EUR/2 dny a 24 EUR/1 den.

               Den účasti prosím zapište do poznámky v přihlášce.

 

Součástí ceny je i občerstvení pro každého účastníka a účastnici (káva, čaj, lahev neperlivé/perlivé minerálky) na každý den účasti.

Údaje k platbě spolu s variabilním symbolem Vám zašleme po odeslání přihlášky.

 

Spojení: metro A - stanice Dejvická

             nebo tramvajové linky č. 2, 5, 8, 20, 26, 51 - stanice Vítězné náměstí

Přihlášky  

Na co se můžete těšit? Na mozaiku nejrůznějších workshopů od velice zkušených lektorů, díky kterým budete mít možnost zažít rozmanité styly práce. Konference bude sebezážitková, proto kromě lektorů a lektorek konstelací je také vhodná pro odbornou i laickou veřejnost s možností vyzkoušet si konstelace na vlastní kůži.

 

Hlavním hostem programu je švýcarský psychiatr, psychoterapeut, supervizor a lektor konstelací, MUDr. Ivan Verný, s tříhodinovým workshopem pod názvem: "...odchod, odpoutání, odloučení, rozlučka a svědomí...".

Svou účast dále přislíbili Bhagat J. Zeilhofer (ČR/Německo), Jan Bílý, Vojtěch Černý, Vojtěch Lust, Igor Pavelčák, Jana Vránová (SR), Ivana Wurstová.

Součástí programu bude panelová diskuse kmenově nejstarších trenérů konstelačních výcviků z ČR a SR s účastníky konference, které bude předcházet příprava vedena způsobem World Café. Pozvání přijali Jan Bílý, Zlata Šramová, Ivan Verný, Bhagat J. Zeilhofer. Diskusi bude moderovat Miroslav Hajduk.

 

Podrobný program zde

Anotace příspěvků a profily lektorů a lektorek  zde 

Pro případné dotazy: mirohaj@yahoo.com