Česká konference rodinných a systemických konstelací 2015

23.05.2015 09:15

Vracíme se k pramenům. K pramenům konstelací. Možná, že sahají až do období kmenových společenstev, kdy se celá vesnice potkala společně se šamanem, aby pomohla trpícímu. A kdo byl tím trpícím? Vesnice sama. Když byl nemocný jednotlivec, byla zároveň nemocná celá vesnice, nebylo mezi nimi rozdílu. Proto celá vesnice podpořila onoho trpícího, aby se zároveň také vyléčila.

 

Tak se potkává v konstelacích skupina, aby pomohla zadavateli a každý zástupce i zástupkyně je zároveň svou rolí obohacen. Vkládá sebe ve prospěch druhého, prochází si bolestí i uvolněním, aby nakonec proudila láska. A skupina odchází proměněna jako celek.

 

Z pramenů se postupně formují proudy. Vytékají do všech stran a do všech oblastí. Jsou jedinečné. Některé jsou drobnější, některé mohutnější. Mnohdy jsou tak změněné, že už je nelehké poznat jejich původ. A proto je dobré si někdy připomenout ony prameny. 

 

Po několika letech se opět potkávají přední čeští i slovenští lektoři a lektorky konstelací, aby společně sdíleli svoje prameny a proudy systemické práce. A věříme, že toto setkání vytvoří tradici vzájemného obohacování a inspirací.

 

Jménem České asociace systemických konstelací Vás srdečně zveme na Českou konferenci rodinných a systemických konstelací s podtitulem Prameny a proudy systemické práce.

 

Kdy? 23. května 2015 (9:15 - 18:45 - registrace od 8:30)

        24. května 2015 (9:15-17:30 - registrace od 8.30)

 

Kde?  Praha, Velký sál Karlínského Spektra, Karlínské náměstí 7, Praha 8 -Karlín

Za kolik? 1600 kč za oba dny.

               Pro členy a členky ČASKu 1000 kč.

               Možnost účasti i jeden den - cena 900 kč (pro členy a členky ČASKu 600 kč za jeden den) - den účasti zapište do poznámky v přihlášce.

               Pozor! Možnost platby v hotovosti na místě. Tuto skutečnost uveďte do poznámky v přihlášce.

Údaje k platbě spolu s variabilním symbolem zašleme po odeslání přihlášky.

 

Spojení: metro B/C - Florenc, metro B - Křižíkova
             tramvaj 3, 8, 52 - Karlínské náměstí
             velká žlutá budova přímo za kostelem na Karlínském náměstí

Parkování v okolí budovy Karlínského Spektra.

Přihlášky

Co můžete očekávat? Plejádu nejrůznějších workshopů i zajímavých přednášek. Konference bude do velké míry sebezážitková, proto kromě lektorů a lektorek konstelací je vhodná také pro odbornou i laickou veřejnost s možností si zažít tradiční i netradiční konstelace na vlastní kůži.

 

Hlavní hostky programu jsou PaeDr.Zlata Šramová a Zuzana Bajkaiová s 3h workshopem s názvem: "Limbický otisk, dosahy a terapie v konstelacích".

Svou účast také přislíbili Jan Bílý, Vojtěch Černý s Kateřinou Grofovou, Miroslav Hajduk, Kalyani, Barbora Nádvorníková, Richard Opěla, Jaroslav Simon, Zdeňka Tušková, Ivana Wurstová a Libor Zvolánek.

Podrobný program  zde

Anotace příspěvků a profily lektoru a lektorek   zde  

Pro případné dotazy: mirohaj@yahoo.com