Celodenní konstelace s Vojtěchem Lustem

30.09.2017 09:00
Konstelace jsou úžasné v tom, že velmi rychle a jasně ukazují pravdu. Odkrývají, co je skryto v nás, našich vztazích i ve společnosti a umožňují pochopit, co je potřeba změnit. 
Konstelační náhled lze udělat prakticky na cokoliv, ale abyste si udělali představu, zde je několik příkladů s jakou motivací můžete přijít.
  • Chci se uzdravit - můžete si zadat náhled např. na to, proč se Vám nedaří otěhotnět, proč vás trápí bolesti zad nebo proč máte boreliózu.
  • Chci harmonizovat sebe a svoje vztahy - nikdo nemá rád konflikty v rodině, v práci, s kamarády. Málokdo chce být celý život sám. Často si i sami všimnete, že některé vztahy opakujete ve stále stejném modu a nakonec končíte zklamaní, naštvaní a smutní. Konstelace umí jasně ukázat, kdo ve vztazích hraje jakou roli, proč se chováme, jak se chováme, co nás ovládá a co je potřeba udělat, aby se to změnilo a naše vztahy mohly být šťastné. Spokojenost ve vztazích je normální stav. Jen jsme si zvykli, že okolo vztahy často krachují a lidé jsou zvyklí nadávat za to na osud, společnost nebo vinit svoje blízké. Takže jestli cítíte napětí ve vašich vztazích, můžete zastavit, podívat se, jak by to šlo jinak a prostě to změnit. Je to práce, která stojí za to.
  • Chci být spokojený/á v práci - někdy máme více pracovních příležitostí a nevíme, ve které nám bude dobře. Hledáme svoje poslání a potřebujeme se dozvědět, kudy se vydat. Nebo třeba vnímáme, že jsme zablokovaní a nedaří se nám volně tvořit, pořád se musíme urputně snažit a chybí v tom radost a lehkost.

Vede: Ing. Vojtěch Lust, M.I.M.

Vojtěch Lust se psychologií, vztahy a psychosomatikou zabývá přes 20 let. Konstelace používá 10 let a ukáže vám to, co teď neumíte nebo nemůžete vidět. Přes toto poznání lze vytvořit zcela nové řešení, které vychází z podstaty věci a je reálně funkční.

Kdy: 30.9.2017 od 9:00 do 17:00

Kde: Praha 1, Klimentská 50 

Jen několik minut chůze z autobusového nádraží Florenc a z Masarykova či Hlavního nádraží, tedy velmi dobře dostupné i pro mimopražské účastníky.

Cena: 1500 Kč (při platbě do 31.8. 1250 Kč) 

Přihlášky:

Přihlásit se můžete emailem na prihlaskynakurzy@gmail.com nebo vyplnit formulář níže


Více zde: https://www.zdravevztahy.cz/kurzy/konstelace/