Šamanské konstelace na Vaše téma

18.10.2017 18:00

Šamanské konstelace v sobě spojují skvělou metodu rodinných konstelací a srdce a intuici obsaženou v šamanismu. Jsou jednou z našich možností, jak obnovit rovnováhu v nás samých i v našem rodinném systému.

Šamanské konstelace vycházejí z již rozšířené metody rodinných (systemických) konstelací.
 Vrací se k původním kořenům této metody tak, jak ji používali domorodí šamani, od kterých se ji naučil Bert Hellinger, který ji přivezl do Evropy. Neomezují se na hraní rolí reálných osob, např. matka, syn, partnerka, ale pracují také s jednotlivými složkami osobnosti a uvádějí je do souladu.
Pouze člověk, který zná a integroval v sobě všechny svoje stránky, může žít spokojený sám se sebou.

Všechny systémy, ve kterých žijeme (naši rodinu, pracovní kolektiv, nás samotné jako celek jednotlivých částí), si můžeme představit jako pavučinu. Všichni jsou v ní propojeni tenkými nitkami nejrůznějších vztahů. Jestliže zataháme za jednu část pavučiny, změní se vazby v celé pavučině. Takto si můžeme představit to, proč mají konstelace vliv na všechny členy systému, nejen na toho, kdo si konstelaci postavil.

Situací a problémů, na které lze šamanské konstelace aplikovat, je nepočítaně, od zdravotních potíží, přes partnerské konflikty, rodová zatížení, fobie až po finanční prosperitu a pracovní naplnění.

Proč přijít? Můžete přijít s tématem, které chcete vidět v širších či skrytých souvislostech a chcete pro sebe najít vhodné řešení.
 Stejně tak se můžete jen přijít “podívat”, jak šamanské konstelace fungují.

Ukázkové konstelace jsou stavěny podle aktuální dynamiky skupiny a uvážení lektora. Z tohoto důvodu není možné rezervovat si postavení vaší konstelace předem.  Děkujeme za pochopení.

Instrukce pro účastníky: Pohodlné oblečení

 

přihlásit se můžete na:

https://seminare.maitrea.cz/vojtech-lust

 

Více zde: https://www.zdravevztahy.cz/kurzy/